Spar penger med Solipro

Investerer du i solceller er det mye penger å spare. I tillegg er du med og tar samfunnsansvar ved å redusere utslipp av klimagasser. Vinn-vinn!

Strømutgifter

Med solceller på taket reduserer du egne strømkostnader betydelig. Hvis du har en vanlig bolig på Vestlandet kan du regne med at hele anlegget er nedbetalt etter 10 år i form av strømpenger spart. Etter de årene har du gratis strøm hele anleggets levetid, som er forventet å være på 30-40 år.

Verdiøkning

I tillegg øker du verdien på huset ditt. Erfaringer viser at opp til 50% av investeringskostnaden blir lagt til i taksten. Det er for øvrig gjort undersøkelser som viser at verdiøkningen ved salg av boligen enten tilsvarer eller overstiger investeringen på solceller.

Miljølån

Det vanlig at ulike banker gir gunstige betingelser for boliger med bedret energiklasse. Bruker du SR-Bank har de 0% rente ut 2023 på sine miljølån. Les mer om tilbudet her.

Enova

Enova har gode støtteordninger for private boliger og fritidsboliger. Selve installasjonen av anlegget gir deg 7 500 kroner i støtte. Resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har. Du får 1250 kroner per kW installert effekt, opptil 20 kW. Det betyr at du kan få inntil 47 500 kroner totalt.

Bærekraft

Bli med på det grønne skiftet og vis for omverden at du er engasjert i miljø og klima. Ved å produsere din egen strøm fra solceller bidrar du til å redusere Co2-utslipp i atmosfæren. Solcellene blir også en synlig påminnelse for andre om viktigheten av å ta vare på kloden og våre barns fremtid.

Kontakt oss

Det er helt uforpliktende.
Takk for din innsending. 👍
Du vil snart hører fra oss.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.