Om Solipro

Solipro er en godkjent mesterbedrift som leverer solcelleanlegg av høy kvalitet til boliger og næringsbygg på Vestlandet. Vi har god kunnskap om faget og kjenner både markedet og ditt nærområde. Solipro ble grunnlagt av fagfolk med over 20 års erfaring fra elektro-og tømrerbransjen. Vår tverrfaglige kompetanse gjør at vi kan levere de beste løsningene for akkurat ditt tak, der kvalitet, godt håndverk og service kommer i første rekke. Våre montasjeteam har alltid fokus på trygghet og kvalitet, slik at anlegget er bærekraftig og lønnsomt. 

Samarbeidspartner

Solcelleanlegg er elektriske installasjoner. Solipro har derfor et tett samarbeid med Straume Elektriske, som er en autorisert installatør-bedrift. Sammen sikrer vi at du får et anlegg som produserer ren og billig energi i mange år!

Bærekraft

Behovet for grønne, bærekraftige løsninger i næringsmarkedet er større enn noen gang. Solceller en av de mest bærekraftige tiltakene man kan gjøre både for økonomien og klimaet. Skal vi oppnå FN’s bærekraftmål må vi erstatte ikke-fornybar energi med fornybar energi. Dette er en utvikling vi i Solipro ønsker å medvirke til. Solkraft er en ren, evigvarende og lett tilgjengelig energikilde som blir stadig mer betydningsfull for miljøet. Stadig flere ønsker å produsere energi til eget forbruk.

Eigil Schinnes
Daglig leder
Richard Fotland
faglig leder
elektro
Florian Bardhaj
montør
Dusan Cader
montør
Eirik Larsen Kvandal 
montør

Kontakt oss

Det er helt uforpliktende.
Takk for din innsending. 👍
Du vil snart hører fra oss.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.